Call
+31621860198
Contact
info@indi-me.nl
Directions

Herengracht 406
1017 BX Amsterdam

Garantie

Garantie

We raden onze klanten aan hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te controleren op aantallen en kwaliteit. Als je iets vindt dat niet klopt of er niet goed uitziet, stuur ons dan een email op info@indi-me.nl met wat uitleg en eventueel een foto wat het probleem is. Als je je bestelling terug moet sturen zullen wij je een postlabel sturen voor verzending. Helaas kunnen wij geen garantie verlenen op schade als gevolg van onjuist gebruik, ongelukjes of aanpassingen aan de sieraden die niet door ons zijn gedaan.

Na de eerste 14 dagen geven wij 2 maanden garantie op de kwaliteit van onze sieraden. Als er in deze periode een probleem ontstaat met een van onze producten, stuur dan email naar info@indi-me.nl Dan zeken we naar een passende oplossing.

  1. Indien mogelijk repareren wij het item
  2. Indien reparatie niet mogelijk is vervangen wij het item voor een nieuw exemplaar
  3. Indien reparatie niet mogelijk is en we hebben geen vervangend exemplaar voorradig, restitueren wij het aankoopbedrag

Als je in Amsterdam woont kun je in de garantie periode ook even langskomen in ons atelier. Dan lossen wij het probleem direct op. Wij kunnen alleen garantie verlenen als je je de factuur laat zien, dus neem die mee!

INDI&ME Atelier
Herengracht 406
1017 BX Amsterdam
Nederland